Wijnhandel Ange Vin in Keerbergen:
Ontmoeten, proeven, genieten.

Wijn betekent genieten, gezelligheid en ontspannen. Maar er is meer.
Een goede wijn vertelt ook een verhaal. Een verhaal dat de proever moet leren begrijpen en aanvoelen om écht van een glas
wijn te kunnen genieten.

Om dat verhaal te leren inzien, gingen wij van Ange Vin 15 jaar geleden de opleiding sommelier volgen. Het verhaal dat we daar leerden kennen, delen we graag met al wie geïnteresseerd is! Daarom hebben we op basis van de kennis die we opdeden voor u een zorgvuldige selectie aan topwijnen, mousseux en champagnes gemaakt. Kom gerust eens even proeven! Wij vertellen u graag wat meer over ons aanbod en helpen u om precies die wijn te selecteren die voor de gelegenheid optimaal is.

Degustatiesessies en meer

Uiteraard bent u op afspraak altijd bij ons welkom. Maar omdat het vaak ook gezellig is om samen wijnen te leren kennen, organiseert Ange Vin te Keerbergen ook elke eerste zaterdag van de maand een opendeurdag. Zo kan u in een losse sfeer kennis komen maken met ons aanbod. Geen tijd op zaterdag? Vraag gerust een degustatiesessie bij u thuis. We bieden voor elke klant een service op maat, zodat we u vlot verder kunnen helpen.

Promoties op wijnen

Genieten van een goed glas wijn hoeft niet altijd duur te zijn. Hou zeker onze promoties in de gaten, of kom eens langs op onze opendeurdagen. Daar geldt immers steeds een korting van 30% op onze kelderrestjes. Deze laatste stuks verdwijnen uit ons assortiment omdat de reeks ten einde loopt of omdat er een nieuwe jaargang uitkomt.

Ange Vin

Ange Vin zal nog een tweetal jaar in werking blijven. 
Vanaf 4/2/2017 zullen de opendeurdagen iedere eerste zaterdag van de maand doorgaan van 11 tot 17 uur op de Duivebergen 13A – 3140 Keerbergen.

 

Promoties & Acties

Kortingen op einde reeksen?
Extra promo’s op opendeurdagen?
Hou het in de gaten!

Lees meer

Onze wijnen

Exclusieve Jura wijnen?
Klassieke Bourgogne?
Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Lees meer

Relatiegeschenken & verpakkingen

Een zorgvuldig uitgezochte
en mooi verpakte wijn...
Het perfecte geschenk!

Lees meer
Back to Top