Prijslijst Wijnhandel Ange Vin uit Keerbergen

Onze wijn, onze passie. We volgden dan ook al heel wat cursussen en hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Deze vakkennis en deze passie zetten we bij Ange Vin te Keerbergen  in om voor u een selectie aan topwijnen en champagnes te selecteren.

Wijnen, Champagnes en meer voor particulieren

Een speciaal flesje voor een feestavond met vrienden? Of een klassieker om ‘s avonds in de zetel van te genieten? Vind alvast uw inspiratie in onze prijslijst! Eerste voorkeur gevonden? Maak gerust een afspraak om even bij ons te komen proeven!

Wijnverkoop voor horeca

Een juiste wijn voor bij uw gerechten, die toch ook in voldoende grote voorraad kan worden aangekocht? We helpen u graag om precies het juiste type te selecteren! Neem alvast een kijkje in onze prijskaart of maak een afspraak om even te proeven en om grotere bestellingen te bespreken.

Wijnen en glazen voor feesten

Een groot feest organiseert u natuurlijk niet elke dag. Het is dan ook erg moeilijk om in te schatten hoeveel drank en hoeveel wijnglazen er nodig zijn. Daarom voorziet Ange Vin te Keerbergen u graag van al wat u nodig heeft! Na het feest nemen we elke gesloten doos terug en kan u ook de bijbehorende glazen gewoon terug meegeven met ons.

Prijslijst

Download hier onze prijslijst.

Back to Top