Onze wijn, onze passie.

Een lekkere wijn vindt u natuurlijk niet op basis van zijn naam of zijn look. Een goede wijn moet geproefd worden, en vergt eveneens een woordje uitleg. Daarom zijn alle geïnteresseerden steeds van harte welkom op onze gratis evenementen.

Opendeur in de wijnhandel - Iedere eerste zaterdag

Of u nu een grote hoeveelheid wijn nodig heeft voor uw zaak of voor een feest, of gewoon enkele flessen voor een gezellige avond, u bent uiteraard altijd welkom bij ons op afspraak. Maar op elke eerste zaterdag van de maand zetten we van 11u tot 17u onze deuren open. Zo krijgt u de kans om op een gezellige manier enkele nieuwe wijnen te leren kennen en te proeven. We selecteren een specifiek type wijnen, maar uiteraard kan u op deze dagen op verzoek ook elke wijn proeven waar u nieuwsgierig naar bent.

Bovendien geldt er op deze zaterdagen ook een extra promo op onze kelderrestjes. Dit zijn de flessen die uit assortiment gaan omdat de reeks ten einde loopt of omdat er een nieuwe jaargang komt. Kom dus zeker eens langs bij Ange Vin te Keerbergen!

Vanaf 4 februari 2017 zullen de opendeurdagen op iedere 1e zaterdag van de maand plaatsvinden van 11u tot 17u op hiernavolgend adres

13A, Duivebergen - 3140 Keerbergen. 

 

Wijndegustatie Sessies

Geen tijd om op de eerste zaterdag van de maand langs te komen? Geen enkel probleem! Neem gewoon even contact met ons op. Zo kunnen we een afspraak maken voor een degustatiesessie voor u en uw vrienden of familie. U bent van harte welkom bij ons, maar we komen ook graag tot bij u thuis om u onze wijnen voor te stellen en te laten proeven.

Back to Top